Ouder&Kind trainingen toegankelijk met je abonnement

25 juni 2018
Ouder&Kind trainingen toegankelijk met je abonnement

Goed nieuws! De ouder & kind trainingen zijn vanaf nu onderdeel van de OVF-abonnementen. Het enige dat je moet doen is een aparte kind-strippenkaart aanschaffen op naam van het kind waar je de training mee volgt en jullie beiden aanmelden voor de training.

Sinds kort biedt Outdoor Valley Fitness Ouder & Kind trainingen aan. Je kon alleen deelnemen aan deze trainingen met een OVF-strippenkaart of door een losse betaling. Vanaf nu is het mogelijk om met je OVF-abonnement (basic & plus) deel te nemen. Voor het kind moet apart worden betaald. Hier is een speciale OVF-Kind strippenkaart voor aangemaakt. De kaart is een jaar geldig, kost slechts € 20,- en is goed voor 5 ouder & kind trainingen. Klik hier om de Kind-strippenkaart aan te schaffen.

Door deze nieuwe mogelijkheden moeten vanaf nu zowel de ouders als de kids worden aangemeld voor de training.

Let op: Sta jij al aangemeld voor één van de trainingen, dan nemen wij deze week contact met je op om het in orde te maken.

Geen abonnement wel een strippenkaart?
Geen probleem! Je kan ook nog steeds meedoen met een strippenkaart. Houdt er rekening mee dat je nu voor jezelf EN voor je kind een strippenkaart nodig hebt en ook beide aan moet melden voor de training. Het aantal strippen dat je nodig hebt voor deze training is aangepast zodat de kosten voor de training met gebruik van een strippenkaart gelijk zijn gebleven. Je betaalt dus nog steeds € 12,- per training (uitgaande van een OVF-18 strippenkaart voor de ouder).

Voorbeeld: 1x Ouder en Kind bootcamp = ouder: 2 OVF-strippen en kind: 2 OVF-kind-strippen = € 12,- per training

Geen abonnement of strippenkaart?
Geen probleem, je kan ook gewoon een losse training betalen. Dit is eenmalig € 15,-. Meld in dit geval alleen de ouder aan.

Hulp nodig met het aanmaken van een account voor je kind?
Stuur ons een mailtje: clubs@outdoorvalley.nl of bel 0105221380.

Gratis Proefles
Nog niet bekend met de ouder & kind trainingen? Meld je dan nu aan voor een vrijblijvende proefles!