Open dag bij Outdoor Valley Sports

Open dag bij Outdoor Valley Sports
Dana
Vragen? Neem contact op met Dana
Personen Vanaf 1 persoon
Duur Vanaf 20 minuten

Kom zaterdagmiddag 20 april lekker sporten tijdens de open dag van Outdoor Valley Sports. Maak kennis met de diverse (nieuwe) trainingen en ga op avontuur met de trainers.

Tijdens de open dag starten iedere 20 minuten diverse trainingen. Maak kennis met de verschillende trainingen en onze professionele trainers. Naast de reguliere trainingen staan er ook nieuwe trainingen op het programma. Ben je klaar met de 20 minuten work-outs? Ga dan zelfstandig het water op met een SUP of kajak, trap een rondje over het mountainbike parcours of doe mee met de challenge!

Goed om te weten:
  • Gratis
  • Voor jong en oud
  • Vanaf 6 jaar
  • Tussen 12:00 en 16:00 uur
  • Deelnemen kan al vanaf 1 activiteit
Outdoor Valley Sports

Outdoor Valley Sports (OVS) is de sporttak van Outdoor Valley en bestaat uit vier clubs: Outdoor Valley Fitness, de Survivalrun Sport Outdoor Valley, de Adventure Club en Klimclub Monte Cervino. Bij ons kan je als volwassene, kind of zelfs samen mee doen aan verschillende groepstrainingen. Met elkaar werken we met veel plezier aan meer kracht en een betere conditie. Dit doen we uiteraard onder begeleiding van enthousiaste en ervaren trainers, die wekelijks zorgen voor een uitdagend avontuur.

Al onze trainingen worden buiten gegeven en dat maakt het sporten bij Outdoor Valley Sports nu net even anders dan in de sportschool. Lekker in de buitenlucht en dan ook nog eens in de prachtige omgeving van het Hoge Bergse Bos, dan ben je er echt even uit!

Het programma

Het programma bestaat uit trainingen voor volwassenen, kinderen en ouder(s) en kinderen. Kortom lekker samen buitensporten! Stuur bijvoorbeeld de kids mee met de Adventure- en/of Klimclub en doe zelf mee met de bootcamp. Om daarna samen de strijd aan te gaan tijdens de ouder en kind Survivalrun training. Iedere 20 minuten een nieuw avontuur.

12:00 – 12:30 uur 
Start open dag

12:30 – 15:30 uur
20 minuten work-outs, diverse activiteiten en challenges

Vanaf 15:30 uur 
Nagenieten met een drankje op het terras

Ben jij erbij?