Obstacle Run: Bestel nu nog jouw tickets voor zondag 14 mei

26 april 2023
Obstacle Run: Bestel nu nog jouw tickets voor zondag 14 mei

Let op: de ticketprijs voor de Outdoor Valley Obstacle Run zal omhoog gaan na 30 april. Maak dus nu nog gebruik van een voordelige prijs en koop snel je ticket

De op een na laatste ticketfase is bijna voorbij. Als je nu een ticket koopt, krijg je een gratis FINISHER-shirt. Na 30 april kun je geen FINISHER-shirt meer krijgen op de dag van het evenement. Zorg er dus voor dat je op tijd je ticket koopt om te profiteren van deze aanbieding!

Over de Outdoor Valley Obstacle Run
Noteer alvast zondag 14 mei 2023 in je agenda, want dan vindt de volgende editie van de Outdoor Valley Obstacle Run plaats! Dit populaire evenement keert terug met nog meer uitdagende hindernissen na een geslaagde editie in oktober 2022. Of je nu alleen komt of met vrienden, familie of collega’s, er is voor ieder wat wils met routes van 3 en 6 kilometer. Er is zelfs een speciale family editie voor gezinnen met kinderen. Na de run kun je op het terrein van Outdoor Valley genieten van hapjes en drankjes. Koop je ticket op tijd en ontvang een gratis finishershirt. Mis deze onvergetelijke ervaring niet! Klik hier voor de ticketprijzen en meer informatie.