Nieuwjaarsactie

Nieuwjaarsactie
Dana
Vragen? Neem contact op met Dana

Sporten in 2020 doe je buiten! Ben jij ready om van start te gaan met je sport wensen? Met onze nieuwe nieuwjaarsactie sport je 2 maanden gratis en krijg het inschrijfgeld cadeau.

Nieuwjaarsactie
Bij het afsluiten van een jaarabonnement krijg je 2 maanden en het inschrijfgeld cadeau. Met een actie abonnement kun je als lid deelnemen aan diverse trainingen en groepslessen. Kijk voor de jaarabonnementen die deelnemen aan de nieuwjaarsactie bij Outdoor Valley Sports: Fitness en Survival Sport.

Voorwaarden
– inschrijven uiterlijk 31 januari 2020
– je betaalt géén inschrijfkosten (t.w.v. €40,-)
– de eerste 2 maanden sport je gratis
– de actie geldt alleen voor jaarabonnementen
– excl. Outdoor Valley Tight

Inschrijven
Wil je gebruikmaken van de actie vul dan het onderstaande formulier in en wij gaan snel voor je aan de slag.

Goed om te weten:
  • Geen inschrijfgeld
  • 2 maanden gratis sporten
  • Buitensporten
  • Goede voornemens
  • Inschrijven t/m 31 januari 2020
Outdoor Valley Sports

Bij ons kun je als volwassenen en als kind mee doen aan verschillende groepstrainingen waar je kunt werken aan een betere conditie, meer kracht en vetverbranding. Dit doe je uiteraard onder begeleiding van een enthousiaste en ervaren trainer die wekelijks zorgt voor een uitdagende training.

Alle trainingen worden buiten gegeven en dat maakt het sporten bij ons nu net even anders dan in de sportschool! Lekker in de buitenlucht op het prachtige terrein van Outdoor Valley ben je er echt even helemaal uit. Geen asfalt en auto’s, maar gras, bomen en water. Dus behalve een goede training, zijn de frisse lucht en mooie omgeving altijd inbegrepen.

Uiteraard kun je als lid gebruik maken van de verschillende faciliteiten zoals parkeergelegenheid, omkleedruimte, douches & toiletten. En wil je na de training nog wat drinken in het Outdoor Cafe, kun je daar als Outdoor Valley Sports lid met korting van de kaart bestellen.

Inschrijven Nieuwjaarsactie