Nieuwe maatregelen coronavirus

29 september 2020
Nieuwe maatregelen coronavirus

De persconferentie van gisteravond zal niet aan je aandacht ontsnapt zijn. Het is duidelijk dat door de zorgwekkende ontwikkelingen van de afgelopen weken extra maatregelen noodzakelijk zijn om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Met deze e-mail informeren wij je over deze extra maatregelen die ingaan op dinsdag 29 september om 18.00 uur.

Gezondheidscheck
Wij zijn verplicht om je voor je bezoek aan ons bedrijf een aantal vragen te stellen over je gezondheid. Wij doen dat via onze Outdoor Valley app ‘GetGrib.’ Wanneer je jezelf aanmeld voor een training, ontvang je 24 uur van te voren automatisch bericht hierover. Als de gezondheidscheck niet is ingevuld, kunnen we je helaas niet toelaten aan onze training. De antwoorden die je invult, worden niet bewaard en zijn niet terug te leiden tot jou persoonlijk.

Uitzondering maximale gezelschapsgrootte en samenkomsten
Sportbeoefening is uitgezonderd van de maximale gezelschapsgrootte van 4 personen en de samenkomst van 30/40 personen. Een sportteam mag dus bij elkaar komen voor trainingen en wedstrijden. Vooraf en na afloop geldt de maximale gezelschapsgrootte van 4 personen voor sporters vanaf 13 jaar wél. Het is daarom de bedoeling dat de sporters op tijd komen om te sporten en na het sporten het terrein zo snel mogelijk verlaten.

Horeca
Vanavond en morgen is de horeca de gehele dag gesloten, wij zijn in gesprek met de veiligheidsregio of dit ook na woensdag van kracht blijft. We houden jullie op de hoogte hiervan.

Kleedkamers
Er  mogen maximaal 2 personen per toiletgroep naar binnen en maximaal 5 personen per doucheruimte. Wij willen je vragen om zoveel mogelijk thuis te douchen en om te kleden.

Kluisjes
De kluisjes zijn bereikbaar, maar er mogen niet meer dan 4 personen bij de receptie worden ontvangen. Houd hier rekening mee en laat zoveel mogelijk waardevolle spullen thuis.

Tijdspad
Bovenstaande maatregelen gelden per vandaag, dinsdag 29 september 18.00 uur en zijn voor minimaal 3 weken (tot 20 oktober) van kracht. Mocht er iets wijzigen, dan laten we dit uiteraard weten.

De volgende maatregelen blijven nog steeds van kracht:

  • Houd onderling 1,5 meter afstand
  • Was vaak je handen
  • Kleed je zoveel mogelijk thuis om
  • Spuug niet in je handen (survivalbos)
  • Blijf thuis als jij of eventuele huisgenoten één van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging of koorts.

Blijf op de hoogte
Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen bij Outdoor Valley door je aan te melden voor onze nieuwsbrief. Zo mis je niks meer. Wist je bijvoorbeeld al dat we een nieuwe nieuwsbrief hebben? Je kunt zelf aangeven over welke onderwerpen je geïnformeerd wilt worden en over welke niet. Meld je aan in slechts 30 seconden via deze link.

Vragen?
Heb je naar aanleiding hiervan nog vragen? Neem dan contact met ons op via clubs@outdoorvalley.nl