Nieuwe training Yin Yang Yoga

30 mei 2017
Nieuwe training Yin Yang Yoga

We proudly present: Yin Yang Yoga. Vanaf 31 mei iedere woensdag om 19.30 bij Outdoor Valley Fitness. Met Yin Yang Yoga werk je zowel aan kracht en uithoudingsvermogen als aan ontspanning en herstel van je lichaam. Het beste van twee werelden.

Yin Yang Yoga
Met Yin Yang Yoga warm je eerst het lichaam op. De houding tijdens de warming up zijn dynamisch en meer gericht op kracht en uithoudingsvermogen. Dit is de Yang. Yang staat voor het extraverte, het bewegelijke. De les gaat langzaam over naar de Yin houdingen waarin je wel 3 tot 5 minuten 1 houding aan kan houden. Hierbij staat de ontspanning centraal. Yin vertegenwoordigd het introverte, de vrouwelijke kant en is een hele goede manier om bindweefsel en gewrichten te herstellen.

Trainster Mila:
“Ik ben ervan overtuigd dat yoga en meditatie veel mensen kan helpen hun leven aangenamer te maken. Yoga heeft me veel gebracht, het creëerde ruimte in mezelf en het heeft me geleerd om op mijn eigen gevoel te vertrouwen. Yoga is een hele prettige manier om de kwaliteit van het leven te verbeteren en om hierin les te kunnen geven, vind ik echt een cadeautje! Ik heb mijn teacher training in India voltooid, een hele mooie en bijzondere ervaring. Tijdens mijn lessen vind ik het belangrijk dat de studenten de connectie tussen het lichaam en de geest vinden. De ademhaling staat centraal en we zullen doormiddel van de yogahoudingen (asana’s) de levensenergie (prana) weer laten stromen in het lichaam, het hart en het hoofd. Er zullen veel opties worden gegeven, zodat de lessen voor iedereen toegankelijk zijn. Niets moet, alles mag! In plaats van te forceren gaan we echt kijken naar wat het lichaam nodig heeft en dat is voor iedereen anders. Ik kijk er naar uit mijn kennis te delen en hoop iedereen een stukje rust mee te geven. Namaste”