Nieuw: Ouder & Kind trainingen

08 mei 2018
Nieuw: Ouder & Kind trainingen

Wil je wel sporten, maar ook tijd met je kind(eren) doorbrengen? Of wil je jouw kind in beweging krijgen, maar niet zelf langs de zijlijn staan te kijken? En heb je zin in sporten met het hele gezin? Vanaf zaterdag 2 juni geeft Mirjam iedere eerste zaterdag van de maand Ouder & Kind Bootcamp voor ouders met kinderen vanaf 4 jaar. Iedere derde zaterdag van de maand geeft Mirjam Ouder & Kind Obstacletraining voor ouders met kinderen vanaf 6 jaar.

Ouder & Kind Bootcamp
Samen werken, zweten, leren, elkaar motiveren en vooral veel plezier hebben! Dat is Ouder en Kind Bootcamp. Samen met je kind oefeningen doen, je kind inzetten als extra gewicht om je eigen oefening zwaarder te maken en/of met je kind op je rug een parcours afleggen! Fun, fun & fun!!
Klik hier voor de ouder & kind bootcamp.

Ouder & Kind Obstacle training
Zijn jullie stoer genoeg voor modder, obstakels, uitdaging en FUN? Leer hoe je als ouder en kind samen de obstakels in het survivalbos overwint. Je gaat over muurtjes, evenwichtsbalken en slingert als aapjes door de touwen. Je helpt elkaar bij iedere hindernis om te voorkomen dat je in de modder terecht komt. Komen jullie moddervrij het bos uit?
Klik hier voor ouder & kind obstacle training

Kosten
De trainingen zijn al vanaf € 12,- per koppel. De trainingen vallen niet onder de bestaande abonnementen. Inschrijven kan als ouder via Fitmanager als losse les of met een strippenkaart.

Doe jij mee aan de eerste les?
Schrijf je direct in voor de eerste ouder & kind training op zaterdag 2 juni. Klik hier.