Spinning clinic

voor degene die willen starten met mountainbiken
Spinning clinic
Dana
Vragen? Neem contact op met Dana
Prijs € 155,00
Duur 10 trainingen van 1 uur

Wil jij lid worden bij Dirty Hill? Of zelf gaan mountainbiken maar heb je niet de conditie/ervaring? Om de bikeskills aan te leren is het aan te raden om te beginnen met het volgen van de Mountainbike Beginners Clinic. Zeker als je van plan bent om op avontuur te gaan in off-road terrein. Daarnaast kan het waardevol zijn om vooraf middels de Outdoor Spinning clinic een goede conditie op te bouwen.

Om die reden biedt Outdoor Valley Fitness in samenwerking met Dirty Hill een Spinning clinic aan, die bestaat uit 10 trainingen. Tijdens de clinic raak je vertrouwd met het fietsen op off-road terrein en bouw je de conditie op die nodig is om grotere afstanden af te leggen.

Goed om te weten:
  • Spinnig clinic voor beginners
  • € 155,- voor 10 trainingen
  • MTB en helm inbegrepen
  • Lidmaatschap Dirty Hill voor 1 jaar inbegrepen
Rijtechniek

Een goede rijtechniek is essentieel bij het mountainbiken. In tegenstelling tot bijvoorbeeld wielrennen gaat het bij mountainbiken namelijk niet alleen om conditie en spierkracht, maar maken vooral techniek en slimheid vaak het verschil. Het loont daarom zeker om te trainen op rijtechniek. Heb je daar nog niet veel ervaring mee volg dan eerst de Mountainbike Beginners Clinic.

Outdoor Spinning

Spinning is al jaren een populaire training in vele sportscholen. Een stevige training met verschillende weerstanden en tempo’s zorgen voor een flinke conditionele prikkel. Hoe lekker is het als je dit buiten kan doen? Onder begeleiding van een spinning instructeur ga je met een MTB op pad. In hoog tempo wisselen de opdrachten zich af en fiets je echt tegen de heuvels op. Dan weer staand op de pedalen op een groot verzet en een andere keer juist weer zittend met een hoog beenritme. De trainer zorgt elke week voor een uitdagende outdoor spinning training, zodat jij na een uur moe maar voldaan van de fiets af stapt.

Informatie

Wanneer

Je kunt elke zondag instromen/starten met de Spinning clinic. Bekijk het rooster voor alle data en tijden.

Locatie

De Spinning clinic worden standaard op het Mountainbike Parcours van Bergschenhoek georganiseerd. Deelnemers worden ontvangen op onze buitensport locatie. Outdoor Valley Sports is te vinden aan de Hoeksekade 141 te Bergschenhoek.

Informatie

Leeftijd

De minimale leeftijd voor deze clinic is 18 jaar. Kinderen die willen beginnen met mountainbiken kunnen eens een jeugdtraining van Dirty Hill volgen en lid worden.

Kosten

De kosten bedragen €155,- voor 10 lessen. Dit is inclusief een MTB en helm. Als je een les overslaat, mag je die op een later moment inhalen. De prijs is inclusief het lidmaatschap van Dirty Hill voor het eerste kalenderjaar. Het lidmaatschap gaat in zodra de 10 lessen er op zitten.