Mountainbike Jeugd Clinic

Mountainbike Jeugd Clinic
Dana
Vragen? Neem contact op met Dana
Prijs € 42,50
Duur 2 uur

Outdoor Valley organiseert mountainbike clinics voor kinderen vanaf 8 jaar. Dus wil jij graag met je vader en moeder mee mountainbiken of wil je werken aan je eigen techniek? Dan is de mountainbike jeugd  clinic echt iets voor jou; naast de juiste houding, het remmen en klimmen met de mountainbike, besteden we ook aandacht aan technische kennis over de fiets en onderdelen. Kortom je wordt klaargestoomd tot een échte shredder! Fiets jij volgende keer voorop?

Goed om te weten:
  • Alleen met eigen Mountainbike
  • Helm verplicht
  • vanaf 8 jaar
  • Aspirant shredders

Inhoud clinic

De Mountainbike Jeugd Clinic is bedoeld voor kids die geen tot weinig ervaring hebben met mountainbiken en minimaal 8 jaar oud zijn. Heb jij een (nieuwe) mountainbike en wil je hem goed en veilig leren gebruiken? Kom dan leren mountainbiken tijdens de clinic. De dag begint met de juiste uitrusting en know-how. Vervolgens komt de techniek aan bod: basishouding, remmen en klimmen. Tot slot het parcours. Het wordt een toffe clinic om trots over naar huis te schrijven.

Informatie

Programma

13:15 – 13:30 uur Ontvangst
13:30 – 15:15 uur Clinic
15:15 – 15:30 uur Recap + Afsluiting

Kosten

Voor deze clinic betaal je €42,50.

Mountainbike

Je kan alleen deelnemen met je eigen fiets, een leen helm is beschikbaar.

Locatie

De clinics/cursussen worden standaard op het Mountainbike Parcours van Bergschenhoek georganiseerd, de thuisbasis van Outdoor Valley Mountainbike. Deelnemers worden ontvangen op onze buitensportlocatie. Outdoor Valley is te vinden aan de Hoeksekade 141 te Bergschenhoek.

Fiets je mee? Klik op de jeugd clinic in het rooster en meld je aan!