Veel gestelde vragen
Veel gestelde vragen
Algemeen

Vanaf 6 jaar kan er worden getraind bij de Adventure Club. Bij de Klimclub vanaf 9 jaar. De trainingen van Outdoor Valley Fitness en Survival Sport Outdoor Valley zijn vanaf 18 jaar toegankelijk.

Persoonsgegevens zijn te wijzigingen in het persoonlijke account in Fitmanager.

Dat kan, vooraf een training reserveren kan via je Fitmanager account. Nog geen account? Schrijf je dan in voor een proefles of wordt direct lid!

Ja, vooraf reserveren is verplicht. Dit is mogelijk via je Fitmanager account. Kom je voor het eerst? meld je dan aan als proeflesser via deze link.

Een training annuleren kan tot 2 uur voor aanvang van de training.

Het rooster met alle trainingen van alle clubs vind je hier. Wil je het rooster per club? Ga dan naar de club en klik in het menu van de club op rooster.

Outdoor Valley Sports is te bereiken via de mail: clubs@outdoorvalley.nl of telefonisch op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 uur op 010-5221380.

Abonnementen

Je kan lid worden door een abonnement aan te schaffen voor één van de clubs van Outdoor Valley Sports. Klik voor een overzicht van alle abonnementsvormen op onderstaande links:

Outdoor Valley Fitness klik hier
Survival Sport Outdoor Valley klik hier
Adventure Club Outdoor Valley klik hier
Klimclub Monte Cervino klik hier

Outdoor Valley Sports heeft verschillende abonnementen voor de diverse trainingen. Klik voor een overzicht van alle abonnementsvormen op onderstaande links:

Outdoor Valley Fitness klik hier
Survival Sport Outdoor Valley klik hier
Adventure Club Outdoor Valley klik hier
Klimclub Monte Cervino klik hier

Voor de Adventure club, Klimclub en Survival Sport is dit niet mogelijk.

Wil je tijdelijk lid worden van Outdoor Valley Fitness? Dan is het mogelijk om strippenkaarten te kopen voor de trainingen. Klik hier voor de strippenkaarten.

Ja dit is mogelijk. Stuur hiervoor een email aan clubs@outdoorvalley.nl  en vermeld hierin je naam, het huidige abonnement, het gewenste abonnement en je telefoonnummer.

Nee, dit is niet mogelijk.

Het maandbedrag wordt in de eerste week van de maand geïncasseerd.

Op grond van een medische verklaring is het mogelijk het abonnement bij Outdoor Valley Sports tijdelijk te pauzeren. Hiervoor dien je dit formulier in te vullen.

Het abonnement kan na één jaar maandelijks worden opgezegd. Dit doe je via je account in Fitmanager.

Faciliteiten

Tijdens openingstijden van de horeca is het mogelijk om gebruik te maken van de kleedruimtes, douches en kluisjes bij Outdoor Valley. De openingstijden vind je hier.

Ben je lid van Survival Sport Outdoor Valley dan mag je zelfstandig trainen in het bos. Houdt er rekening mee dat het verplicht is om altijd met minimaal 2 personen te trainen en je toestemming nodig hebt van één van de trainers om zelfstandig te trainen.

Bij Outdoor Valley is er voldoende gratis parkeergelegenheid.

Bij evenementen kan het zijn dat er geen parkeerplekken zijn. Houdt hier rekening mee.

Het is mogelijk om te douchen bij Outdoor Valley tijdens openingstijden van de horeca. De openingstijden vind je hier.

Er is een beperkt aantal kluisjes aanwezig. Kleine waardevolle spullen zoals een telefoon, autosleutel en portemonnee kunnen achter de bar opgeborgen worden (alleen tijdens de openingstijden van de horeca).

Voor leden gelden de volgende voordelen:
– 10% korting op horeca bij Outdoor Valley
– 10% korting op survival/sport kleding en overige artikelen bij Outdoor Valley (m.u.v. de Outdoor Valley Tight)
– korting op diverse wedstrijden georganiseerd door Outdoor Valley of derden
– korting op evenementen bij Outdoor Valley