Kom kennismaken met OV-Ouder & Kind

02 april 2018
Kom kennismaken met OV-Ouder & Kind

Wil je wel sporten, maar ook tijd met je kind(eren) doorbrengen? Of wil je jouw kind in beweging krijgen, maar niet zelf langs de zijlijn staan te kijken? Of heb je zin in een leuke ochtend met het hele gezin? Kom dan zondag 22 april van 9.30 tot 12.30 uur gratis kennismaken met Ouder & Kind yoga, Ouder & Kind bootcamp en Ouder& Kind Obstakel training bij Outdoor Valley. Sporten voor jong en oud. Heerlijk in de frisse buitenlucht. Vooraf inschrijven verplicht!

Ouder en kind yoga

Leer elkaar te vertrouwen op een ontspannen en speelse wijze door mee te doen en yoga te ervaren. Het is een mooie manier om de emotionele en fysieke band tussen elkaar te versterken. Het gaat om bewust en aanwezig samen zijn, samen ontspannen en samen plezier hebben.
Leeftijd: vanaf 4 jaar

Ouder en kind bootcamp

Samen werken, zweten, leren en elkaar motiveren. Maar vooral veel plezier hebben! Samen met je kind oefeningen doen, je kind inzetten als extra gewicht om je eigen oefening zwaarder te maken en/of met je kind op je rug een parcours afleggen! Ook voor de kinderen is het heel leerzaam,  zij zullen op een speelse en leuke manier oefeningen moeten doen of een parcour afleggen samen met de ouder. Fun, fun & fun!!
Leeftijd: vanaf 4 jaar

Ouder en kind Obstakel training

Zijn jullie stoer genoeg voor modder, obstakels, uitdaging en FUN? Doe dan mee met de ouder en kind obstakel training. Leer hoe je als ouder en kind samen de obstakels in het survivalbos overwint. Je gaat over muurtjes, evenwichtsbalken en slingert als aapjes door de touwen. Je helpt elkaar bij iedere hindernis om te voorkomen dat je in de modder terecht komt. Komen jullie moddervrij het bos uit?
Leeftijd: vanaf 6 jaar

Starttijden

Starttijd 1 – 9.30 – 10.00 uur
Starttijd 2 – 10.15 – 10.45 uur
Startijd 3 – 11.00 – 11.30 uur
Starttijd 4: – 11.45 – 12.15 uur

Vooraf inschrijven!

Dus, kom zondag 22 april meedoen en ervaar het plezier en de effectiviteit om samen met je kind(eren) te werken aan je kracht, conditie en ontspanning!

Schrijf je in via deze link. Deelname is gratis.