Kids

Kids

Wil jij lekker buitenspelen? Individueel of in groepsverband? Bewegen en op avontuur? Dan is Outdoor Valley Sports echt iets voor jou! Kom buitenspelen bij de meest uitgebreide kidsbuitensportclub van Nederland.

Adventure Club Outdoor Valley

Klimmen, klauteren en modder

Klim jij overal op en over? Is geen obstakel jou te moeilijk? Ben je een echte avonturier en niet vies van een beetje modder? Dan is de Adventure Club Outdoor Valley iets voor jou.

Buitensportclub Outdoor Valley

Op avontuur

Houd jij van afwisseling? Buitenspelen met vriendjes en vriendinnetjes? Kom dan boogschieten, steppen, survivallen, klimmen, kanoën en meer bij de Buitensportclub Outdoor Valley.

Klimclub Monte Cervino

Zoek de hoogte op

Kan het jou niet hoog genoeg zijn? Dan is de Klimclub Monte Cervino. Je klimt de tofste routes en gaat steeds een stapje verder.

Sporten met het hele gezin

Leuk voor jong en oud

Outdoor Valley Sports is een sportclub voor het hele gezin. Er zijn ook twee clubs voor volwassenen: Outdoor Valley Fitness en Survivalrun Sport Outdoor Valley. Daarnaast kun jij bij Outdoor Valley Fitness ook deelnemen aan de Ouder en Kind trainingen. Liever een andere activiteit ondernemen met het gezin? Kijk dan eens bij Outdoor Valley.