Dana
Onze medewerkers staan voor je klaar
Prijs Vanaf € 3.50 p.p.
Duur 1,5 uur

Trek je Kerst onesie uit de kast en kom op 2e Kerstdag naar de speciale Kerstbootcamp voor jong en oud! Ga sportief met elkaar aan de slag en beleef plezier d.m.v. sportieve spelletjes, zoals een rebus, dobbelspel en memory. Combineer deze gezellige Kerstbootcamp met een heerlijke brunch bij Restaurant de Berghut. Iedereen is welkom!

Start 2e Kerstdag met een de Kerstbootcamp die in het teken staat van FUN! Sluit de Kerstbootcamp af met een heerlijke Kerstbrunch in Restaurant de Berghut.

Programma 26 december
10:00 uur – 11:30 uur Kerstbootcamp
11:30 uur – 11:30 uur Mogelijkheid voor douchen en/of omkleden

Kerstbrunch bij te boeken tussen 11:30 en 12:30 uur in Restaurant de Berghut.

Goed om te weten:
  • 26 december 2023
  • Vanaf 4 jaar
  • Voor leden en niet-leden
  • Opdracht 1: Kom in Kerst onesie/pyama/trui

Prijzen en aanmelden

Naast al dat eten tijdens de Kerstdagen is de Kerstbootcamp een welkome afwisseling, waarbij fun centraal staat. Trek je Kerst onesie over je sportoutfit aan en kom met vrienden en familie meedoen aan de Kerstbootcamp.

De Kerstbootcamp duurt 1,5 uur en kost €3,50 p.p. Boek de Kerstbootcamp hier óf (voor leden) via het rooster van Getgrib.

Kerstbrunch
Geniet o.a. van luxe broodsoorten, soepen, diverse vis- en vleesgerechten, salades en tal van koude en warme gerechten passend bij de Kerst.

De kosten voor de brunch bedragen €20,50 voor volwassenen en €12,50 voor kinderen (5 t/m 12 jaar). Kinderen onder de 5 mogen gratis mee. Je boekt de brunch via Restaurant de Berghut.