Jaarkalender Kidsclubs

Jaarkalender Kidsclubs
Dana
Vragen? Neem contact op met Dana
Personen Klimclub en Adventure Club
Duur 2019

Op deze pagina vind je de jaarkalender van de Klimclub en Adventure club. Op deze kalenders staat alle extra informatie over de club van jouw kind. Hierin vermelden wij wanneer de clubs niet doorgaan wegens de feest- of vakantiedagen. Daarnaast vind je ook de aankomende klim- of suvivalwedstrijden en evenementen. 

De jaarkalender is alleen ter kennisgeving, zodat je op de hoogte bent wat er allemaal komen gaat. Alle resterende informatie over bijvoorbeeld de evenementen en wedstrijden zullen wij elke maand via de online en offline nieuwsbrief toelichten.

Download de Klimclub kalender 2020 en Adventure club kalender 2020.

Goed om te weten:
  • Vragen? clubs@outdoorvalley.nl
  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief om volledig op de hoogte te zijn
Extra toelichting over deze kalender
  • Wanneer er ‘Outdoor Valley’ achter het evenement staat, vindt het evenement plaats bij Outdoor Valley op de Hoeksekade 141 te Bergschenhoek.
  • Wanneer er een andere plaats achter het evenement staat, dan is het geen Outdoor Valley evenement, maar een wedstrijd op locatie. Deze wedstrijden zijn ter kennisgeving en zijn niet verplicht om aan deel te nemen.
  • Tijdens de evenementen en wedstrijden gaan de lessen gewoon door. Met uitzondering van de Outdoor Valley clubrun. Deze clubrun vervangt alle clublessen op de zaterdag. Dit geldt voor zowel de klim- als de adventureclub.
  • De Outdoor Valley clubrun is toegankelijk voor alle Adventureclub en Klimclub leden, dus ook de leden die op andere dagen trainen.
  • Tijdens de vakanties gaan de lessen gewoon door, behalve als deze rood doorstreept zijn. Om de dagen te compenseren dat er geen les wordt gegeven, zal er in de maand augustus geen contributie worden afgeschreven.