Onze medewerkers staan voor je klaar

Wil jij lekker in de buitenlucht trainen? Gevarieerd, met plezier en uitdagend? Werken aan je conditie en kracht? Dan past Outdoor Valley Sports bij jou! Kom buitensporten bij de meest uitgebreide buitensportclub van Nederland.

Goed om te weten:
  • Lekker buiten trainen
  • Groot en gevarieerd aanbod
  • Zelfstandig of onder begeleiding

Outdoor Valley Fitness

Dé buitensportclub van Nederland!

Bij Outdoor Valley Fitness neem je deel aan diverse groepstrainingen. Onder begeleiding van enthousiaste en ervaren buitensport trainers ga je aan de slag.  Je werkt aan je conditie, kracht zodat je overall fit wordt. De trainers zijn specialisten in hun tak van sport. Zo ben je altijd verzekerd van optimale trainingen. Of je nu beginnend buitensporter bent of ervaren. Je zult altijd de uitdaging vinden die je zoekt!

Survivalrun Sport Outdoor Valley

Daag jezelf uit en start met trainen voor een survivalrun!

Hardlopen, klimmen en klauteren over hindernissen, door water en modder. Dat is de Survivalrun Sport Een fysiek zware duursport waarbij je kracht, techniek, uithoudings- en doorzettingsvermogen traint. Kom zelfstandig of in groepsverband trainen voor een survivalrun!

 

 

Personal training

Fit worden op maat.

Je traint in groepsverband, maar maakt niet de vooruitgang die jij zou willen. Heb je net dat extra steuntje in de rug nodig om jouw persoonlijke doelen te bereiken? Dan is personal training iets voor jou! Of je nu aan het trainen bent voor een wedstrijd (survival- of obstaclerun, triathlon, adventurerace, etc), je jezelf conditioneel wilt verbeteren of juist graag wilt afvallen, met de Outdoor Valley Sports training creëren we een training naar jouw wensen. Met de gerichte persoonlijke training train je efficiënt naar een blijvend resultaat!

Sporten met het hele gezin

Leuk voor jong en oud!

Outdoor Valley Sports is een sportclub voor het hele gezin. Er zijn drie clubs voor kinderen: Adventure Club Outdoor Valley de survivalsport club voor kinderen, maak van klimmen jouw sport bij de Klimclub Monte Cervino of hou jij van buitenspelen, maar heb je jouw eigen buurt nu wel gezien? Kom dan naar de Buitensportclub Outdoor Valley. Daarnaast kun jij bij Outdoor Valley Fitness ook deelnemen aan de Ouder en Kind trainingen. Liever een andere activiteit ondernemen met het gezin? Kijk dan eens bij Outdoor Valley.

Mountainbiken

Leer mountainbiken als een pro!

Of je nu nog nooit op een mountainbike hebt gezeten of het al vaker hebt gedaan, Outdoor Valley Sports biedt cursussen en clinics voor beginners tot gevorderden en neemt je mee om je mountainbike techniek aan te leren, bij te spijkeren of te verbeteren.