Obstacle Run

Obstacle Run

Het is zo ver, op zondag 26 mei organiseren we de allereerste Outdoor Valley Obstacle Run! Drie spetterende afstanden dwars door het Hoge Bergse Bos. De editie staat in het teken van ons 25-jarig bestaan, daarom heet deze de Silver Edition.

Het Hoge Bergse bos is een prachtig recreatiegebied gelegen op steenworp afstand van Rotterdam. Het gebied wordt getekend door smalle paden, groene velden en schitterende vergezichten vanaf de verschillende heuvels.

Er zijn drie afstanden, geschikt voor jong en oud. Kinderen kunnen samen met hun ouders meedoen met de 3KM Family Run. De 6KM is voor deelnemers die wel van een uitdaging houden. Als laatste hebben we de 12KM, een afstand voor echte bikkels. Op elk parcours kom je veel verschillende uitdagende en leuke obstakels tegen. FUN gegarandeerd!

Wil je goed voorbereid van start gaan? Schrijf je dan nu in voor de zes voorbereidingstrainingen. Wanneer je mee doet aan deze voorbereidingstrainingen gaat je conditie met sprongen vooruit en zal jouw techniek verbeteren. Naast dit trainingspakket bieden wij ook een jubileum pakket aan. Dit pakket is inclusief 25 trainingsmomenten, Outdoor Valley Tight original, Outdoor Valley T-shirt en Speed Cross Salomonschoenen. Welke training je ook kiest, jij zal op 26 mei goed voorbereid aan de start van de Obstacle Run staan.

Meer informatie vind je op outdoorvalley.nl.