Nationale sportweek

Nationale sportweek

Het is de Nationale Sportweek! Tijdens deze Sportweek zetten clubs, bonden, gemeentes en organisaties hun deuren open. Met z’n allen gaan we lekker sporten en bewegen. Ook bij Outdoor Valley vieren we deze sportieve week. Daarom kun je van 24 t/m 30 september onbeperkt gratis sporten! Doe mee met jouw favoriete sport of ontdek een van de vele andere sportlessen zoals onder andere Survival training, Kettlebell training, Conditietraining, Boks Fit en Kajak Fitness.

Outdoor Valley Sports heeft een zeer ruim aanbod aan trainingen, voor ieder wat wils. Tijdens deze sportweek kun je het zo gek maken als je wilt, en aan zo veel mogelijk lessen mee doen. Natuurlijk kun je ook alleen aan de les meedoen die je altijd nog graag wilde uitproberen. Bekijk al onze trainingen en het bijbehorende rooster en zie waar je aan mee kunt doen.

Deze Sportweek is voor jong en oud, voor sporters en bankhangers, voor leden* en niet leden, voor iedereen die Outdoor Valley Sports wilt ontdekken. Ben je enthousiast geworden en wil je graag mee doen? Meld je dan aan via het onderstaande formulier.

*Leden met een Outdoor Valley Fitness abonnement kunnen in de week van 24 tot 30 september ook onbeperkt mee doen met de sportweek.

Aanmeld formulier

 

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]