Bouwdag Survivalbos

Bouwdag Survivalbos

Zaterdag 2 november is de volgende bouwdag! Van 10.00u tot 17.00u gaan we het Survivalrunbos weer een stukje mooier maken en winterproef. Op de planning staat het noodzakelijke onderhoud en de paden. Daarnaast zijn er nog enkele herstelwerkzaamheden van de Survivalrun om het bos weer in gewenste staat terug te krijgen.

Meld je nu aan!

BOUWDAG
Waar tijdens de afgelopen maanden de nodige aandacht besteed is aan nieuwe hindernissen voor de Survivalrun gaan we ditmaal voor de noodzakelijke herstelwerkzaamheden het bos in. We gaan in twee ploegen werken.
– Ploeg I. De snipperploeg
– Ploeg II. De onderhoudsploeg
Beide ploegen worden begeleid door iemand vanuit Outdoor Valley.

Help jij ons de hele dag? Dan wordt lunch en diner verzorgd.

 • Snipperploeg
  Voor 2 november wordt er een enorme lading snippers bezorgd in het bos. Deze snippers moeten worden verspreid over alle paden die ons survivalrunbos rijk is. Met extra kruiwagens, scheppen en veel energie gaan we dit klusje klaren.
 • Onderhoudsploeg
  Herstel en noodzakelijk onderhoud. Op het wensenlijstje staan de volgende hindernissen uit de Survivalrun.
  – Willem de Sterke laan
  – Killingfields
  – Swing-over laantje vervangen en vernieuwen*
  – Zwarte lianen met tonnen over brede sloot
  – Noodzakelijk onderhoud hindernissen.
  )* Heb jij nou een geweldig goed idee voor nieuwe swing-over variaties, deel die dan met ons voor 20 oktober, dan gaan we de beste ideeën gebruiken voor het Swing-over laantje. Aan de hand van het aantal aanmeldingen zal er een indeling gemaakt worden voor de verschillende onderhoudstaken.IDEEËNBUS
  Denk je graag mee over de hindernissen in het bos? Heb jij goede aanvullingen of creatieve ideeën laat het ons weten. Samen het Survivalrunbos nog mooier maken is veel leuker! Kortom alle input is welkom.

Aanmelden

Meld je vooraf aan voor een onderdeel naar keuze.