Buitensporten voor volwassenen

Buitensporten voor volwassenen

Wil jij lekker in de buitenlucht trainen? Gevarieerd, met plezier en uitdagend? Werken aan je conditie en kracht? Dan past Outdoor Valley Sports bij jou! Kom buitensporten bij de meest uitgebreide buitensportclub van Nederland.

Outdoor Valley Fitness

De buitensportclub van Nederland

Bij Outdoor Valley Fitness neem je deel aan diverse groepstrainingen. Onder begeleiding van enthousiaste en ervaren buitensport trainers ga je aan de slag.  Je werkt aan je conditie, kracht zodat je overall fit wordt. De trainers zijn specialisten in hun tak van sport. Zo ben je altijd verzekerd van optimale trainingen. Of je nu beginnend buitensporter bent of ervaren. Je zult altijd de uitdaging vinden die je zoekt. Plezier staat voorop! Na afloop kletsen we gezellig na in Restaurant de Berghut.

Survivalrun Sport Outdoor Valley

Apenkooien voor volwassenen

Vond jij apenkooien als kind ook altijd fantastisch? Haal dan het kind in je naar boven bij Survivalrun Sport Outdoor Valley. Bij deze club kun je 7 dagen in de week onbeperkt zelfstandig survivallen. Of te wel slingeren door de touwen en hindernissen overwinnen. Dat is pas echt buitensporten voor volwassenen.

Sporten met het hele gezin

Leuk voor jong en oud

Outdoor Valley Sports is een sportclub voor het hele gezin. Er zijn drie clubs voor kinderen: Adventure Club Outdoor Valley, Klimclub Monte Cervino, Buitensportclub Outdoor Valley. Daarnaast kun jij bij Outdoor Valley Fitness ook deelnemen aan de Ouder en Kind trainingen. Liever een andere activiteit ondernemen met het gezin? Kijk dan eens bij Outdoor Valley.

Personal training

Fit worden op maat

Je traint in groepsverband, maar maakt niet de vooruitgang die jij zou willen. Heb je net dat extra steuntje in de rug nodig om jouw persoonlijke doelen te bereiken? Dan is personal training iets voor jou! Of je nu aan het trainen bent voor een wedstrijd (survival- of obstaclerun, triathlon, adventurerace, etc), je jezelf conditioneel wilt verbeteren of juist graag wilt afvallen, met de Outdoor Valley Sports training creëren we een training naar jouw wensen. Met de gerichte persoonlijke training train je efficiënt naar een blijvend resultaat!

Mountainbiken

Leer mountainbiken als een pro

Outdoor Valley is al reeds met cursussen op het water, in de klimberg en in de bossen te vinden. Nu is het de hoogste tijd om te gaan fietsen op hoger niveau. Outdoor Valley neemt je mee om je mountainbike techniek aan te leren, bij te spijkeren of te verbeteren. Welke MTB-cursus past bij jou?

Powermama Programma

Voor nieuwe mama’s die weer fit willen worden

Ben jij recent bevallen en sta je te trappelen om het buiten sporten weer op te pakken? De eerste stap is vaak lastig, je weet niet waar je goed aan doet. Om het jou wat makkelijker te maken starten wij samen met de PowerMama outdoor opbouwprogramma. MamaCoach Elzelien neemt jou 8 weken mee tijdens de training op en rond ons terrein om jou te helpen actief te herstellen.