Ouder en kind obstaclerun training

modder, obstakels, uitdaging en FUN
Ouder en kind obstaclerun training
Onze medewerkers staan voor je klaar
Prijs Vanaf € 15.00 per training, per koppel
Personen 2-20
Duur 1 uur

Zijn jullie stoer genoeg voor modder, obstakels, uitdaging en FUN? Leer tijdens de Ouder en kind obstaclerun training hoe je samen de obstakels in het survivalbos overwint. 

Je klimt over muurtjes, evenwichtsbalken en slingert als een aapje door de touwen. Jullie helpen elkaar bij iedere hindernis om te voorkomen dat je in de modder terecht komt. Komen jullie moddervrij het bos uit?

Tijdens de trainingen staan samenwerken, communicatie, grenzen verleggen en vooral plezier hebben centraal!

Goed om te weten:
  • Vanaf 6 jaar
  • Verbetering van de band tussen ouder en kind
  • Om de week op zondag op het rooster
  • Combineer met ouder & kind Bootcamp

De training

De Ouder en Kind Obstaclerun training is om de week op zondag van 8.45 tot 9.45 uur. Bij de obstaclerun training worden jullie uitgedaagd op fysiek en mentaal vlak. Samenwerken en goede communicatie zijn hierbij cruciaal om succesvol te zijn. Overwinningen en uitdagingen die jullie samen overwinnen, versterken jullie band en creëren onvergetelijke herinneringen. Daarnaast zijn deze oefeningen ook een goede manier om je zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid te vergroten. Je leert niet alleen jezelf, maar ook elkaar beter kennen en samenwerken om een doel te bereiken. Dus, stel jezelf de uitdaging en maak van deze training een onvergetelijke ervaring voor jullie samen.

Let op: zowel de ouder als het kind moeten aangemeld worden d.m.v. een abonnementstrippenkaart of schaf een losse les aan via het rooster. Heb je vragen over de ouder en kind trainingen? Neem dan contact op met clubs@outdoorvalley.nl

Wat moet ik meenemen?

  • Een strakke tight met eronder hoge kousen
  • Sportschoenen met voldoende grip (Tip: Leden krijgen 10% korting op Salomon in de Kanoshop)
  • Droge/schone kleding voor na afloop
  • Handdoek voor het douchen