Boks Fit

Stoppen is geen optie!
Boks Fit
Dana
Onze medewerkers staan voor je klaar
Prijs Vanaf € 44 per maand
Personen 1-20
Duur 1

Wil jij alles geven tijdens een full body workout? Dan is de Boks Fit wat voor jou! 

‘Handschoenen aan en gaan! Samen met de groep zoeken we een mooie plek op om deze avond te trainen. We beginnen met de warming-up. Linkse directe, rechtse hoek en een uppercut. Daarna is het tijd om het tempo op te voeren met snelle combinaties. Tijdens de training wissel je continue van oefening en wordt je scherp gehouden door de trainer. Hoe is je voetenwerk, houding en techniek? Je daagt jezelf uit en traint je lichaam en geest om verder te gaan… Stoppen is geen optie bij deze training!’

In het kort
  • Conditionele en mentale training
  • Full Body Workout
  • Focus op conditie en kracht
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden

Wat kan je verwachten van Boks Fit?

De Boks Fit is een training met elementen van het boksen. Niet alleen conditioneel ga je met stappen vooruit, het is ook een echte mentale training. Je daagt jezelf uit en traint je lichaam en geest om verder te gaan… Stoppen is geen optie! Geniet, ervaar en pak dit moment.

Techniek is ook belangrijk! In de training wordt ook de techniek meegenomen. Om goed te kunnen trainen moet je namelijk weten hoe je technisch juist moet staan, stoten en bewegen. Onze ervaren trainer helpt je hierbij.

Het effect?

Naast dat boksen leuk is om te doen, is het natuurlijk fysiek bijzonder inspannend. De trainer zorgt in een uur voor een full body workout. Daardoor is Boks Fit ideaal voor het opbouwen van conditie, vetverbranding en de spieropbouw in je hele lichaam.

Wat moet ik meenemen?

  • Sportkleding die vies mag worden
  • Indien in bezit bokshandschoenen