Bedankt

Bedankt

Bedankt voor het invullen van het formulier. Wij hebben deze ten goede ontvangen.

Het kantoor van Outdoor Valley Sports is open op maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:30 uur. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Outdoor Valley Sports streeft er naar om binnen 24 uur contact met je op te nemen. In de tussentijd kun je ons volgen op Facebook en Instagram.

We hebben hieronder nog wat leuke informatie voor je verzameld. Bedankt!

Outdoor Valley Mountainbike

Speeddaten met een hardtail mountainbike van Cube; Outdoor Valley neemt je mee op een kennismakingstocht. Tijdens de clinics en cursussen verdiepen we ons in de basisvaardigheden van het mountainbiken en laten we je proeven van het technisch fietsen op een Singletrack. Het doel? Skills ontwikkelen om zelfstandig op avontuur te kunnen gaan op de MTB Trails die Nederland rijk is. Tijdens de clinics en cursussen maak je een begin aan deze skillset!

Kanosport Zwalker

Cursussen, reizen en vakantie’s op het gebied van kanoën en kajakken in heel Europa. Start jouw kanoavontuur hier bij Kanosport Zwalker. Leer de basis van het kanoën in Nederland. Ga mee op wildwatercursus tijdens een onvergetelijke vakantie in de zomer of stap een weekendje in de wereld van kanokamperen. Start your paddle adventure!