Adventure Days

Ga met elkaar een serie uitdagingen aan!
Adventure Days
Dana
Vragen? Neem contact op met Dana
Prijs € 35,00 p.p. per dag
Personen Gaat door bij minimaal 8 deelnemers
Duur Gemiddeld 3 uur

Outdoor Valley Sports organiseert drie Adventure Days die verder gaan dan de reguliere trainingen. Elke dag heeft zijn eigen thema. Zo staat de eerste dag in het teken van ‘Land en Water,’ vervolgd door een dag volledig in het thema van een ‘Survival Basecamp’ en we sluiten de laatste dag af met het thema ‘Lowland Games.’ Heb jij zin in een uitdaging? Zoals het overwinnen van  hindernissen, leren navigeren met een kompas, leren knopen, vlotbouwen, vuur maken op de ouderwetse manier, schieten met pijl en boog, hakken als een houthakker en meer!? Kom dan naar de Adventure Days van Outdoor Valley Sports!

Goed om te weten:
  • 3 thema dagen
  • Ook mogelijk om een enkele dag mee te doen
  • Professionele begeleiding
Adventure Day 1: Land en Water

Tijdens het thema Land en Water ga je dieper in op de basis survival- en obstaclerun technieken, afgewisseld met enkele navigatie vaardigheden. Tussendoor is er een pauze en zorgen we voor hapje en drankje. Na de pauze ga je aan de slag met leren knopen, waarna je vervolgens je eigen vlot in elkaar gaat zetten. Is jouw vlot na enkele opdrachten nog steeds vaarwaardig?

Datum: zaterdag 20 november 2021

Meld je aan via het Outdoor Valley Fitness rooster, door in het rooster naar 20 november te gaan. Klik in het rooster op ‘Adventure Day’ en vervolgens op inschrijven en aanschaffen. 

Adventure Day 2: Survival Base Camp

Het thema Survival Base Camp brengt je terug naar onze verre grootouders, jagen (pijl- en boogschieten), zelf vuur maken, je eigen brood bakken en eten bereiden op het open vuur. Tussendoor ga jij aan de slag met het maken van een hapje en zorgen wij voor een drankje. Je sluit de dag af met je eigen gemaakte soep!

Datum: zaterdag 18 december 2021

Meld je aan via het Outdoor Valley Fitness rooster, door in het rooster naar 18 december te gaan. Klik in het rooster op ‘Adventure Day’ en vervolgens op inschrijven en aanschaffen. 

Adventure Day 3: Lowland Games

Dag 3 ga je aan de slag met ‘Lowland Games.’ Wat houdt dit in? Je gaat diverse spellen spelen. Zo start je met het maken van slingshots en gaan we uiteraard kijken welke het beste werkt! Daarnaast komt o.a. paalwerpen aan bod, baksteen werpen en zandzak werpen. Stroop je mouwen dus maar op, maar deze dag heb je al jouw krachten hard nodig! Tussendoor zorgen wij voor een hapje en een drankje.

Datum: zaterdag 19 februari 2022

Meld je aan via het Outdoor Valley Fitness rooster, door in het rooster naar 15 januari te gaan. Klik in het rooster op ‘Adventure Day’ en vervolgens op inschrijven en aanschaffen.