Selectie Adventure Club

De Selectie Adventure Club voor wedstrijdlopers
Selectie Adventure Club
Yari
Vragen? Neem contact op met Yari
Prijs € 31,00

Slinger jij als een aapje door te touwen? Ga je net een stapje verder dan de rest? Wil jij wedstrijden doen? En ben je goed genoeg? Dan kan je misschien wel doorgroeien naar de selectie van de Adventure Club!

De selectie traint wekelijks. Hun doel? Sterker, sneller en beter worden om de eerste plek te behalen bij survivalrun wedstrijden. De kinderen trainen daarnaast nog met de ‘normale’ training mee.

Goed om te weten:
  • Niet voor iedereen geschikt
  • Kleiner groepsverband
  • Extra training op zaterdag
Hoe kom ik bij de selectie?

Je komt niet zo maar bij de selectie. De trainers scouten de kinderen. Ben je geschikt dan word je benaderd. Een leuk doel om naar toe te werken dus. De Selectie van de Adventure Club traint naast de ‘normale’ training ook extra op zaterdag van 11:30 uur tot 12:45 uur. De selectie traint in kleiner groepsverband dan de reguliere groepen voor meer focus en persoonlijke ontwikkeling.

Nog niet zo ver maar wel lekker buitensporten? Neem dan een kijkje bij de andere Adventure Club groepen. De Adventure Club traint kids van alle leeftijden voor hun plezier of de wedstrijdsport. Wanneer jij er klaar voor bent kan jij ook deelnemen aan de (recreatie) Survivalrun wedstrijden. Deze runs worden door heel Nederland georganiseerd. En zijn een leuke uitdaging voor de Adventure Club kids.