Activiteiten Outdoor Valley Sports liggen stil vanwege Coronavirus

24 maart 2020
Activiteiten Outdoor Valley Sports liggen stil vanwege Coronavirus

Op maandagavond 23 maart weet het Coronavirus weer voor opschudding te zorgen. Er worden aangescherpte maatregelen getroffen vanuit het kabinet die verdere verspreiding van het Coronavirus moeten beperken. Dit besluit heeft wederom gevolgen voor onze activiteiten.

Ja, zo snel kan het gaan. Vorige week lieten we jullie nog weten dat het mogelijk was om met gepaste afstand te kunnen gaan mountainbiken, trailrunnen, bootcampen of kajakken. Maar door de nieuwe maatregelen die zijn getroffen om verspreiding van het COVID-19 te beperken moeten en willen wij onze evenementen, activiteiten en trainingen tot en met 1 juni staken.

We vinden het belangrijk dat onze leden, sporters en bezoekers plezier beleven. Daarnaast staan veiligheid en gezondheid voorop, momenteel kunnen we dat niet garanderen. Daarom verzoeken we iedereen vriendelijk doch dringend uitsluitend ALLEEN (binnen) te gaan sporten.

Wij weten als buitensportcentrum zijnde hoe moeilijk het is om niet buiten actief bezig te zijn. Ontspannen op het water in de kano, de ritjes door het prachtige Hoge Bergse bos op de mountainbike of survivallen over de hindernissen, dat zullen we voor nu even moeten missen. Met creativiteit en doorzettingsvermogen kun je indoor aan de slag. Des te sneller kunnen we weer genieten van het avontuur buiten, waar wij allen zo dol op zijn!

Zorg goed voor jezelf en elkaar!